Op je 17e al je rijbewijs op zak? Slaag met 2toDrive van Rijschool Simon Timmermans uit Drunen

Ben jij al bekend met 2toDrive van Rijschool Simon Timmermans uit Drunen en omstreken? Dankzij deze nieuwe lesmethode kun jij met 16 jaar al gaan lessen voor je rijbewijs. Vervolgens mag je, na een flink aantal rijlessen, vanaf je 17e jaar al op voor je rijbewijs! Wanneer je dan eindelijk dat felbegeerde roze pasje op zak hebt, dan rijd je tot je 18e onder begeleiding van een door jou uitgekozen coach. En daarna ga je natuurlijk als volleerd bestuurder de weg op.

34 jaar ervaring
75 % slagingspercentage
Houdt ouders op de hoogte

A

Over ons

Rijschool Simon Timmermans is al vele jaren succesvol actief als betrouwbare rijschool in Drunen. Met onze ervaren rijinstructeur kan jong en oud bij ons terecht voor persoonlijke en goed georganiseerde rijlessen. Gun jezelf ook de jarenlange ervaring en expertise van Rijschool Simon Timmermans en maak vandaag nog een afspraak voor jouw eerste rijles!

Lees meer link
Hand met autosleutels

De instructeur

Jouw rijinstructeur kijkt voorafgaand aan je rijlessen eerst of alles klopt en of je voldoende zeker van jezelf bent om de weg op te gaan. Pas dan start je de auto en ga je de weg op voor je eerste rijles. De rijinstructeur van onze rijschool in Drunen zorgt ervoor dat je altijd met een goed gevoel aan je rijlessen begint.

Lees meer link

BEL ONS DIRECT!

06-42303006

 
Spiegel van onze 2toDrive rijschool in Drunen

Onze lessen

Onze rijschool in Drunen kan je allerlei soorten lessen bieden, maar ook voor complete lespakketten zijn wij de aangewezen rijschool. Rijschool Simon Timmermans is al jaren actief in het voorzien in theorie- en praktijklessen op maat. Volledig gebaseerd op jouw individuele behoeften en wensen.

Lees meer link
Stoplicht met groen licht

BOEK NU JE LES!