Over de ervaren instructeur van onze autorijschool in Drunen

De rijinstructeur van onze autorijschool in Waalwijk zorgt ervoor dat je altijd met een goed gevoel je rijlessen zult voltooien.  Het doel is dan ook jou zo snel en efficiënt mogelijk naar het rijexamen te leiden. Rijschool Simon Timmermans garandeert daarnaast:

Handen aan een stuur van onze autorijschool in Drunen

 

KWALITEIT

Omdat je immers behoorlijk wat tijd samen zult doorbrengen in de auto, vinden we het erg belangrijk dat je de beste kwaliteit moet kunnen verwachten. Dit vertaalt zich bij ons in onze comfortabele en sportieve lesauto en de persoonlijke benadering tijdens je rijlessen. Onze autorijschool uit Waalwijk biedt deze kwaliteit ook nog eens tegen een aantrekkelijk tarief.

Moderne auto op de weg

 

PROFESSIONALITEIT

Zonder professionaliteit geen goede rijlessen. De rijinstructeur van Rijschool Simon Timmermans is daarom deskundig en vakkundig in het geven van rijlessen. Daarnaast weet hij in iedere situatie en voor iedereen de juiste sfeer te creëren en het beste in jou naar boven te halen.

Vrouw ontvangt autosleutels na het behalen van haar rijbewijs in Drunen

 

VRIENDELIJKHEID

Omdat het volgen van rijlessen naast praktisch ook nog eens heel leuk kan zijn, werken wij alleen met vriendelijke en geduldige rijinstructeurs. Zo kun je je volledig focussen op de rijles en is er ook ruimte voor een praatje. In een ongedwongen sfeer ga jij samen met Rijschool Simon Timmermans op weg naar je rijbewijs.

Bel ons! 06-42303006

Boek nu link