Over onze rijopleiding in Drunen

Wanneer je wilt weten welke lessen onze rijopleiding in Waalwijk en Drunen jou kan bieden, kijk dan gerust eens rond op deze pagina. Je leert in het kort meer over de lessen van onze rijopleiding in Waalwijk. Rijschool Simon Timmermans is al jaren actief in het voorzien in theorie- en praktijklessen op maat.

Theorielessen

Voordat je het rijexamen mag doen bij het CBR, moet je eerst geslaagd zijn voor het theorie-examen. Met dit theorie-examen wordt getoetst of je voldoende op de hoogte bent van alle bestaande verkeersregels en -situaties om veilig deel te kunnen nemen aan het verkeer. Je kunt hier zelf voor studeren of je hierbij laten begeleiden door de instructeur van Rijschool Simon Timmermans in Waalwijk.

Praktijklessen

Op de dag dat je 18 jaar wordt, mag je officieel op voor het rijbewijs B. Dit rijbewijs krijg je wanneer je slaagt voor zowel het rijexamen als het theorie-examen. Beide worden afgenomen door het CBR. Tijdens de praktijkrijlessen van onze rijopleiding in Waalwijk, Drunen en omstreken word je helemaal klaargestoomd voor het rijexamen.

2toDrive

Je hoeft niet per se te wachten tot je 18e om rijlessen te mogen volgen. Onze rijopleiding in Drunen biedt nu namelijk ook 2toDrive. Deze manier van lessen betekent dat je vanaf je 16e jaar al met je theorieopleiding mag beginnen. Met je 16,5 jaar mag je al lessen volgen en zodra je 17 bent geworden kun je examen doen. Slaag je hiervoor, dan mag je tot je 18e begeleid rijden onder het toezicht van een door jou gekozen coach.

Bel ons! 06-42303006

Boek nu link van onze rijopleiding in Drunen