Over de autorijschool van Rijschool Simon Timmermans in Drunen

Dankzij de jarenlange ervaring van Rijschool Simon Timmermans uit Waalwijk staan wij bekend als een uiterst betrouwbare autorijschool. Onze instructeur is opgeleid tot een echte professional die met iedere verkeerssituatie raad weet. Zowel aan jong als oud geeft hij rijlessen die helemaal passen bij de wensen van de cursist. Maak gebruik van de expertise die wij als autorijschool uit Drunen in huis hebben en maak vandaag nog een afspraak voor een proefles.

Waar wij voor staan

Rijschool Simon Timmermans in Waalwijk is in korte tijd uitgegroeid tot een succesvolle autorijschool. We staan altijd voor:

hoge kwaliteit
 persoonlijke begeleiding
professionaliteit

Het primaire uitgangspunt is dat je zo snel en effectief mogelijk je rijbewijs haalt. Omdat het behalen van het rijbewijs een bijzondere stap in je leven is, vinden wij het belangrijk jou hierin vakkundig te begeleiden. We bieden dan ook rijlessen en lespakketten aan die perfect zijn afgestemd op jouw specifieke rijniveau en wensen. Rijschool Simon Timmermans gaat voor kwalitatieve rijlessen in een ontspannen, maar leerzame omgeving.

Modern leren stuurwiel van een auto bij de autorijschool in Drunen

Rijlessen

Tijdens de rijlessen van onze autorijschool in Drunen werken we continu aan het vertrouwd raken met het voertuig, de weg en je medeweggebruikers. We lessen het liefst onder verschillende weersomstandigheden, in gevarieerde verkeerssituaties en ook een paar keer in de avond. Op deze manier kom je nooit voor verrassingen te staan wanneer je uiteindelijk zelfstandig de weg op gaat. Omdat iedereen verschillend is, kunnen de hoeveelheid en intensiteit van lessen die nodig zijn om het rijbewijs te behalen erg variëren. Daarom wordt het lesschema altijd nauwkeurig afgestemd op jouw persoonlijke behoeften.

Moderne chromen en leren schakelbak van de lesauto van een autorijschool in Drunen

De instructeur

Je instructeur volgt regelmatig bijscholingstrajecten, waardoor hij altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op de weg. Bij onze ervaren rijinstructeur zul je je helemaal op je gemak voelen. Zo kun je je aandacht volledig op de weg en de rijles richten.

Sleutels van onze autorijschool in Drunen

Bel ons! 06-42303006

Boek nu link