Je rijbewijs B halen in Drunen? Natuurlijk bij Rijschool Simon Timmermans

Lessen bij Rijschool Simon Timmermans uit Drunen betekent een shortcut naar je rijbewijs B. Met dat felbegeerde roze pasje in je portemonnee kun je van je bewegingsvrijheid gaan genieten. En je rijbewijs B-examen halen is bij ons een leerzaam en plezierig proces. En ook voor je theorie kun je bij ons terecht. Wij bieden namelijk zowel praktijk- als theorielessen op maat. Laat onze liefde voor het vak in jouw voordeel werken en bel ons vandaag nog voor een eerste les!

34 jaar ervaring
75 % slagingspercentage
Houdt ouders op de hoogte

A

Over ons

Rijschool Simon Timmermans is al vele jaren succesvol actief als betrouwbare rijschool in Drunen. Met onze ervaren rijinstructeur kan jong en oud bij ons terecht voor persoonlijke en goed georganiseerde rijlessen. Gun jezelf ook de jarenlange ervaring en expertise van Rijschool Simon Timmermans en maak vandaag nog een afspraak voor jouw eerste rijles!

Lees meer link
Hand met autosleutels na het halen van een rijbewijs in Drunen

De instructeur

Jouw rijinstructeur kijkt voorafgaand aan je rijlessen eerst of alles klopt en of je voldoende zeker van jezelf bent om de weg op te gaan. Pas dan start je de auto en ga je de weg op voor je eerste rijles. De rijinstructeur van onze rijschool in Drunen zorgt ervoor dat je altijd met een goed gevoel aan je rijlessen begint.

Lees meer link

BEL ONS DIRECT!

06-42303006

 
Spiegel van onze rijschool in Drunen waar je je rijbewijs B kunt halen

Onze lessen

Onze rijschool in Drunen kan je allerlei soorten lessen bieden, maar ook voor complete lespakketten zijn wij de aangewezen rijschool. Rijschool Simon Timmermans is al jaren actief in het voorzien in theorie- en praktijklessen op maat. Volledig gebaseerd op jouw individuele behoeften en wensen.

Lees meer link
Stoplicht met groen licht

BOEK NU JE LES!