Met vertrouwen richting je rijexamen in Drunen

Het is zover: je mag op voor je rijexamen in Drunen. Hier heb je al die tijd naartoe gewerkt en als vandaag alles goed gaat, mag jij na je praktijkexamen zelfstandig de weg op. Jij en je instructeur hebben alles perfect voorbereid. En dankzij je proefexamen weet je precies waar je aan toe bent. De autolessen bij Rijschool Simon Timmermans uit Drunen betekenen een shortcut naar je rijbewijs. Want slagen voor je praktijkexamen, dat doe je bij Rijschool Simon Timmermans.

34 jaar ervaring
75 % slagingspercentage
Houdt ouders op de hoogte

A

Over ons

Rijschool Simon Timmermans is al vele jaren succesvol actief als betrouwbare rijschool in Drunen. Met onze ervaren rijinstructeur kan jong en oud bij ons terecht voor persoonlijke en goed georganiseerde rijlessen. Gun jezelf ook de jarenlange ervaring en expertise van Rijschool Simon Timmermans en maak vandaag nog een afspraak voor jouw eerste rijles!

Lees meer link
Hand met autosleutels

De instructeur

Jouw rijinstructeur kijkt voorafgaand aan je rijlessen eerst of alles klopt en of je voldoende zeker van jezelf bent om de weg op te gaan. Pas dan start je de auto en ga je de weg op voor je eerste rijles. De rijinstructeur van onze rijschool in Drunen zorgt ervoor dat je altijd met een goed gevoel aan je rijlessen begint.

Lees meer link

BEL ONS DIRECT!

06-42303006

 
Spiegel tijdens een rijexamen in Drunen

Onze lessen

OOnze rijschool in Drunen kan je allerlei soorten lessen bieden, maar ook voor complete lespakketten zijn wij de aangewezen rijschool. Rijschool Simon Timmermans is al jaren actief in het voorzien in theorie- en praktijklessen op maat. Volledig gebaseerd op jouw individuele behoeften en wensen.

Lees meer link
Stoplicht met groen licht

BOEK NU JE LES!