Rijschool Simon Timmermans: de succesvolle rijschool uit Drunen

De rijschool van Rijschool Simon Timmermans uit Drunen gaat voor een doelgerichte en efficiënte aanpak. De cursisten van onze rijschool staan altijd voorop. Vanaf jouw eerste rit in onze auto tot aan je rijexamen, bij onze rijschool zullen we je altijd goed begeleiden. Al sinds het prille begin van onze verkeersschool staan kwaliteit en professionaliteit bij ons hoog in het vaandel. En natuurlijk willen wij ook dat je plezier beleeft aan jouw rijopleiding. Bij ons vind je de perfecte balans. 

Profiteer van onze winteractie: Gratis Slipcursus!

34 jaar ervaring
75 % slagingspercentage
Houdt ouders op de hoogte

A

Over ons

Rijschool Simon Timmermans is al vele jaren succesvol actief als betrouwbare rijschool in Drunen. Met onze ervaren rijinstructeur kan jong en oud bij ons terecht voor persoonlijke en goed georganiseerde rijlessen. Gun jezelf ook de jarenlange ervaring en expertise van Rijschool Simon Timmermans en maak vandaag nog een afspraak voor jouw eerste rijles!

Lees meer link
Hand met autosleutels

Onze instructeur

Jouw rijinstructeur kijkt voorafgaand aan je rijlessen eerst of alles klopt en of je voldoende zeker van jezelf bent om de weg op te gaan. Pas dan start je de auto en ga je de weg op voor je eerste rijles. De rijinstructeur van onze rijschool in Drunen zorgt ervoor dat je altijd met een goed gevoel aan je rijlessen begint.

Lees meer link

BEL ONS DIRECT!

06-42303006

 
Spiegel van onze rijschool in Drunen

Onze lessen

Onze rijschool in Drunen kan je allerlei soorten lessen bieden, maar ook voor complete lespakketten zijn wij de aangewezen rijschool. Rijschool Simon Timmermans is al jaren actief in het voorzien in theorie- en praktijklessen op maat. Volledig gebaseerd op jouw individuele behoeften en wensen.

Lees meer link
Stoplicht met groen licht

BOEK NU JE LES!