Een hoog slagingspercentage bij onze rijschool in Drunen

Een hoog slagingspercentage, een professionele instructeur en een fijne rijomgeving in Drunen waar je je rijbewijs kunt halen. Dat vind je bij Rijschool Simon Timmermans! Wij zijn niet zomaar een goede rijschool, wij zijn de beste rijschool voor jouw complete rijervaring. Van het prille begin tot het spannende einde, wij zullen je op een fijne wijze begeleiden. De tevredenheid van onze cursisten vertaalt zich in ons hoge slagingspercentage, dus ook jij kunt bij ons vol vertrouwen instappen.

34 jaar ervaring
75 % slagingspercentage
Houdt ouders op de hoogte

A

Over ons

Rijschool Simon Timmermans is al vele jaren succesvol actief als betrouwbare rijschool in Drunen. Met onze ervaren rijinstructeur kan jong en oud bij ons terecht voor persoonlijke en goed georganiseerde rijlessen. Gun jezelf ook de jarenlange ervaring en expertise van Rijschool Simon Timmermans en maak vandaag nog een afspraak voor jouw eerste rijles!

Lees meer link
Hand met autosleutels

De instructeur

Jouw rijinstructeur kijkt voorafgaand aan je rijlessen eerst of alles klopt en of je voldoende zeker van jezelf bent om de weg op te gaan. Pas dan start je de auto en ga je de weg op voor je eerste rijles. De rijinstructeur van onze rijschool in Drunen zorgt ervoor dat je altijd met een goed gevoel aan je rijlessen begint.

Lees meer link

BEL ONS DIRECT!

06-42303006

 
Spiegel van onze rijschool met een hoog slagingspercentage in Drunen

Onze lessen

Onze rijschool in Drunen kan je allerlei soorten lessen bieden, maar ook voor complete lespakketten zijn wij de aangewezen rijschool. Rijschool Simon Timmermans is al jaren actief in het voorzien in theorie- en praktijklessen op maat. Volledig gebaseerd op jouw individuele behoeften en wensen.

Lees meer link
Stoplicht met groen licht

BOEK NU JE LES!