De snelste weg richting je auto theorie in Drunen

Uiteraard weet je dat je eerst je auto theorie moet halen voordat je op mag voor je praktijkexamen in Drunen. Kun je ter voorbereiding extra hulp gebruiken? Voor een leerzame theoriecursus zit je bij Rijschool Simon Timmermans goed. Met onze uitgebreide cursus stomen wij je klaar voor het theorie-examen. En onze manier van het leren van de theorie voor de auto sluit uiteraard naadloos aan bij het CBR-examen. Bij Rijschool Simon Timmermans haalt iedereen binnen de kortste keren zijn theorie-examen!

Profiteer van onze winteractie: Gratis Slipcursus!

34 jaar ervaring
75 % slagingspercentage
Houdt ouders op de hoogte

A

Over ons

Rijschool Simon Timmermans is al vele jaren succesvol actief als betrouwbare rijschool in Drunen. Met onze ervaren rijinstructeur kan jong en oud bij ons terecht voor persoonlijke en goed georganiseerde rijlessen. Gun jezelf ook de jarenlange ervaring en expertise van Rijschool Simon Timmermans en maak vandaag nog een afspraak voor jouw eerste rijles!

Lees meer link
Hand met autosleutels

De instructeur

Jouw rijinstructeur kijkt voorafgaand aan je rijlessen eerst of alles klopt en of je voldoende zeker van jezelf bent om de weg op te gaan. Pas dan start je de auto en ga je de weg op voor je eerste rijles. De rijinstructeur van onze rijschool in Drunen zorgt ervoor dat je altijd met een goed gevoel aan je rijlessen begint.

Lees meer link

BEL ONS DIRECT!

06-42303006

Deel deze pagina:  
 
Spiegel van onze autorijschool in Drunen, ook voor auto theorie

Onze lessen

Onze rijschool in Drunen kan je allerlei soorten lessen bieden, maar ook voor complete lespakketten zijn wij de aangewezen rijschool. Rijschool Simon Timmermans is al jaren actief in het voorzien in theorie- en praktijklessen op maat. Volledig gebaseerd op jouw individuele behoeften en wensen.

Lees meer link
Stoplicht met groen licht

BOEK NU JE LES!